the Rihanna experience

Aldri har jeg opplevd så mye styr for å få tak i ett par billetter (!) Noe av det mest absurde jeg har vært med på – og i etterkant tenker jeg; aldri mer finn.no! Cecilie og jeg bestemte oss for at vi skulle dra i starten av uka, og jeg fant noen billetter på finn til en grei pris, ikke langt unna. Perfekt, tenkte vi, og dro på torsdag ettermiddag for å plukke de opp. Dette skulle ende med at vi ble dratt inn i en skilsmisse der den som solgte billettene egentlig ikke hadde rett på dem.. wtf tenkte vi, men kjøpte billettene etter avtalen allikevel – og dermed var vi innblandet i dagens storkonflikt! Den ene parten gikk fra å ville anmelde oss, til å beskylde oss for å være elskerinner til å ville ha oss som vitner i rettsaken mot mannen! Til slutt bestemte vi oss for å ta tilbake pengene og drite i hele festivalen, for det her gikk litt for langt for et par billetter (!).

Men så, dagen etter, fikk jeg svar fra en annen på finn.no, som kom til å være i Oslo hele dagen, og jeg kunne bare møte ham å motta billett – mot betaling på stedet. Så lyst som jeg hadde, kastet jeg meg rundt, og ut av skuffelsen og dro inn til byen. Møtte fyren på Grand Hotel (hvor han jobbet med konserten), og kom akkurat idet Rihanna skulle forlate hotellet, så da fikk jeg med meg det også! haha, en serie tilfeldigheter.

Jeg fikk billetten min, og møtte Ingveig, Silje og Sina på et hotellrom hvor vi vorset, før vi tok turen opp i kollen, for en super konsertopplevelse!

Været var ikke det beste, det var rått (men regnet ikke veldig mye) og etterhvert ble det ekstremt tåkete (så jeg på bildene i dag), men det la vi knapt nok merke til! Stemningen var på topp, Rihanna var på topp og det tok av!

Fornøyde jenter!

The Queen herself

Takk for en strålende opplevelse jenter!

-S

Reklamer
2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: