GC dag 5

I dag kom vi oss endelig til Amadores. Har ikke vært en sky på himmelen i dag, så vi har hatt det herlig! Som første morgen denne ferien er vi også helt uthvilte, og begynte dagen med en hjemmelaget english breakfast –  og det var jo ingen dårlig start på en så fin dag.

Finnes det en bedre følelse enn å kjenne solstrålene steke på kroppen? Kjenner jeg gleder meg veldig til bikinishopping på Victorias Secret..

Til lunch spiste vi club sandwich, som har vært en tradisjon alle gangene vi har vært her – og er egentlig en tradisjon jeg har hatt i alle år jeg har vært i syden – det er jo så digg. Dagens beachwear er under.

I dag er vi begge litt inspirert av den multikulturelle/cowboy/indianer trenden som blir superhot denne høsten – fjær, skinn, vester, boots, denim, oversized shirts og hatter – got to love it!

Nå er klokken blitt kvart over åtte her, og jeg skal hoppe i dusjen. Deretter blir det en rask middag, før vi igjen finner frem våre bartender skills og har tomannsvors på vår egen veranda!

-S

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: