Eyemakeup tutorial

Paletten NAKED fra Urban Decay inneholder alle fargene du trenger. Både med shimmer og uten. Veldig kjekk når man har limited space i kofferten, og ikke kan ha all verdens utstyr. Den er veldig god, så om du er på jakt etter en øyenskyggepalett som har alt er denne virkelig å anbefale! Eyeliner fra Clinicque og mascara fra Helena Rubenstein. Oda er et genious til å legge øyenskygge, så dette er hennes verk! Det er lurt å bestemme seg for 1 farge og tre-fire nyanser. Her bruker vi bruntoner.

1: Legg en primer for at skyggen skal vare hele kvelden. Om du ikke har en primer kan du bruke en foundation i en lysere tone.

2: Start med en lys skygge og legg den som base over hele lokket, helt opp til brynet.

3: Deretter legger du en gulltone i øyekroken for å gjøre øynene større og mer opplagte. Denne bruker man også til å line opp globallinjen.

4: Bruk så den lyseste av fargen du har tenkt å legge, her bruker vi lys brun. Påfør denne over hele lokket, opp til globallinjen. Unngå kroken, den skal forbli lys.

5: Ettersom man kommer utover skal fargen bli mørkere og mørkere. Her må man bruke putekosten og en kost for å duse og unngå skarpe overganger. Fra midten av øye skal fargen duses over globallinjen, som en skygge.

6: Den mørkeste fargen skal også brukes ytterst, langs kanten på øyevippene oppe, nede og i globallinjen ca fra midten. Skyggen skal stoppe skrått utfra der øyevippene dine slutter, dus (med en lys farge om du trenger det, eller bare ønsker litt ekstra shimmer – over, under og på siden).

Ferdig sminket – og klar for livet.

Håper dette kan være til hjelp.

-S (and O)

Reklamer
2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: