Le Souk

Det har snart gått en uke. På en side har den gått fort, men på en annen har vi gjort så mye, så jeg føler vi har vært her mye lenger, og synes det er kjempe lenge siden jeg var hjemme i Norge. På lørdag bestemte vi oss for å spise en senere middag på Pastis – som er en finere fransk restaurant i Manhattans meatpacking district – hvor de beste utestedene og klubbene også holder til. Som kjent er det jo 21 års aldersgrense for alkohol, og dermed inngang til alle steder med alkoholservering, dvs at her er vi underaged. Da vi kom til døren på Pastis, var det første vi ble møtt med, en dresskledd mann (dørvakten på restauranten) som spurte om han skulle skaffe promotør til oss når vi var ferdig med å spise. Vi har jo hørt masse om utelivet i New York, og at det alltid er en fordel å ha en promotør (og hvis man i tillegg er mindreårig, må man ha det), så vi takket ja. Vi hadde ikke reservert bord, og måtte vente 20 minutter – og mens vi står der kommer Ulrikke Lund, rett fra fashionweek i skyhøye platformshoes, featherjacket og knall rødt hår. Vi ble alle litt starstruck, og tenkte bare; skal vi be om et bilde? -men nei, det var ikke tiden og ikke stedet for slikt barnslig tull. Så vi ble stående i baren med vannglassene våre, og følte oss supervoksne.

Det endte med at vi fikk fem promotører denne kvelden. Vi valgte han med de beste kontaktene, og kom inn på flere av de mest populære klubbene i området. Søndag kveld ble vi bedt ut igjen av promotøren vi valgte, først på middag og deretter «clubing». Vi fikk mat, drinker, det beste bordet, champagne, taxi til en annen klubb, inngang – uten køståing – og det enste vi betalte var taxien hjem til leiligheten. Det er noen fordeler å være jente også…

Kommer sikkert til å blogge mer om promotører og uteliv senere, men bare spør om du lurer på noe!

-S

Reklamer
3 kommentarer
  1. Så utrolig spennende da! Alltid like gøy å være jente, merket det godt i Sydney også.. Bor du i NY nå? Virker som du har det fantastisk hvert fall! 🙂

    • ja, det kan jeg tenke meg. Spesielt i utlandet har vi jenter noen fordeler når det kommer til uteliv! Jeg bor her i New York nå ja, kom for en uke siden, og skal være to måneder! Elsker det ja:)

  2. mari sa:

    Fine bilder. Ser ut som dere har det veldig bra. Ikke la dere lure så…. Spar litt penger til de siste 7 ukene også. Jeg er misunna på været. Varmt her, men vind og regn. klem mamma.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: