Pengebruk i Soho

I dag har vi hatt vår andre store shoppingdag, etter å ha oppdaget at vi trenger faktisk klær(!). De siste dagene har det vært et lite væromslag, og vi har nå gått fra tretti til tjue grader – noe som da faktisk føles ganske kjølig. I dag har vi i grunnen brukt hele dagen i kun EN street (34 street, mellom Madison og 5th Avenue). Denne fantastiske gaten fant vi for noen dager siden, og vi skjønte at vi kom til å trenge en hel dag der. Her finner du nemlig American Eagle, Forever 21, Macy’s (tror det må være største), Fossil, Aldo, Steve Madden, H/M, Sunglashut, Gap – og snart kommer også Zara og Victorias Secret til å ligge her! Det vil si at nesten alle de bra billigbutikkene er samlet på en og samme street – som igjen vil si at du kan handle så mye du klarer å bære, for du vet du slipper å gå langt til neste butikk!

I dag tok vi oss faktisk tid til å sitte ned å spise, og valgte rett og slett lunch på skikkelig amerikansk vis – just a burger! Tyra og Oda slo også til med en cheesefries!

Antrekket i dag er inspirert av den upcoming comboy/indianer/multikultrelle trenden som skal være så inn denne høsten. Det består av en militærgrønn bukse fra pieces, overdel fra et marked i Brasil (men Bik Bok har en veldig lik), semsket skinnvest fra Forever 21, ballerinas fra Aldo, solbriller fra Primadonna, headband fra Urban Outfitters og diverse rustic gullsmykker.

-S

Reklamer
4 kommentarer
  1. mari sa:

    Jeg er også misunnelig.

  2. Marit Kolbjørnshus sa:

    Det var der vi handlet så og si alt vi kjøpte, kjempemange bra butikker der!:)
    Kos deg!!

    • hehe, det kan forstå, for det var det virkelig! Takk, det skal jeg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: