Kiss me – now I’m Italian!

Ingen dag er lik i denne byen. I dag har vi vært på Italian Festival i Little Italy! Pizza, pasta, italienske pølseboder – det handlet mye om mat. Hele Little Italy var stappet av mennesker. Været var igjen solrikt og varmt, så vi har hatt enda en super dag.

Etter SATC touren fikk vi 20% avslag på ett helt kjøp hos Michael Kors, i Bleecker street – så da ble en tur innom der i dag også! Ellers har vi gått rundt, prøvd å orientere oss litt her nede i Meatpacking, West Village og Soho… hvor det foregår veldig lite meatpakcing.. og veldig mye annet.
Det er veldig stor forskjell fra Upper east side. Jeg trodde Manhattan var mye av det samme, men de ulike delene er helt forskjellige. Her nede finner man både Chinatown og Little Italy, og det føles til tider som man befinner seg i syden et sted. Utlendinger som prøver å selge deg alt mulig fake. Bygningene er eldre og industripreget, og skyskraperne er få.

Antrekket for dagen: Cut-out Denimskjorte fra Forever21 / Highwaistshorts fra Gina Tricot / Hatt fra Primadonna / Converse / Veske fra Michael Kors / Armbånd fra Accessorize

-S

Reklamer
2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: