The Perfect Rosegold Watch

Lenge har jeg sett etter en klokke som bare sier: kjøp meg! Har prøvd en del klokker det siste året, men ikke funnet den perfekte. Nå finnes det garantert ikke kun EN perfekt klokke der ute.. det har jeg erfart her nede, men utrolig nok tok det bare en uke å bestemme seg for denne klokken i rosegull fra Fossil.

Jeg hadde bestemt meg før jeg kom hit at jeg skulle kjøpe klokke. Jeg hadde ingen anelse om jeg ville ha sølv, gull eller rosegull – men er det noe det ikke er mangel på inne hos de utvalgte kjedene er det gode råd! Og da jeg snakker om de utvalgte kjedene, er det de litt dyrere butikkene som Marc Jacobs, Michael Kors og Fossil. Når man er i NYC, må man nesten bare velge ut hvor man vil lete, ellers kommer man aldri i mål. Jeg begynte letingen hos Fossil, og fant faktisk denne rimelig fort, men ventet med å kjøpe den til jeg hadde sjekket ut de andre. Marc Jacobs er jo kjent for sine vakre klokke-kolleksjoner, og jeg trodde jeg kom til å ende opp med en slik. Etter å ha kikket i flere butikker av Marc J og Michael K, ble det allikevel Fossil til slutt. Jeg fant klokken som sa kjøp meg – og er veldig fornøyd! (I tillegg er Fossil en del billigere enn de andre to, så ingen dype inntrykk i lommeboka måtte til – good feeling).

Jeg må le litt når jeg skriver dette – men det beskriver bare hvilket liv vi lever for øyeblikket. Ingen planer eller forpliktelser noen dager – kun å finne den perfekte klokka.. eller veska, eller skoene! Dra fra den ene designershoppen til den andre – what a life!

-S

Reklamer
2 kommentarer
  1. maria sa:

    høres perfekt ut hehe:) superfin klokke, sara!

    • Hehe, det er i grunnen det ja! 😀 takk for det, Maria:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: