A Rainy Day

Vi våknet opp til regn i dag. Etter snart to uker med sol, var det litt uvant. Temperaturen og luftfuktigheten er fortsatt høy. Tross det uheldige været, tok vi på oss treningsoutfitet, hoppet på subben ned til Bryant Park, for vår første public yoga time! Det vi ikke visste var at disse gratistimene er forbeholdt dager med bra vær… Så der var det ingen. Vi dro derfor hjem, og noen av oss tok en økt i leiligheten (fordi vi har så stor leilighet..).

Resten av dagen har vi brukt på å rydde litt, mens vi ventet på Sigrid og Mina. I tillegg tok vi en halvtime på Barnes and Noble, som er så koselig om kvelden. Bare gå rundt å se på alle mulige bøker, i en behagelig atmosfære. Slanking, baking, fashion, marketing, interiør, sminke.. du finner alt (om du er SATC fan, så er det her jentene ser på bokcovere til Carries bok, og hvor Charlotte leter etter «how to start over – yet again», men ombestemmer seg da hun ser alle de tragiske menneskene som sitter i den seksjonen, og hun begynner å rope «travel? travel?», haha jeg ler av det).

Nå har jentene kommet, og det var så koselig å se dem igjen! Planen for kvelden er en sen middag på Justin Timerlake’s restaurant – Southern Hospitality, som ligger to minutters gange fra leiligheten.

-S

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: