And you thought a red dress would stand out?

Det kommer til et punkt der det skal mye til for å overraske deg, når du har vært en stund i denne byen. Her kan du gjøre hva du vil. Folk enser det ikke. Kanskje et par turister gir noen kjappe, rare blikk, før de kommer på hvor i verden de faktisk er. Du kan kle deg akkurat sånn du vil, for det vil alltid være en person innen tjue meter som overgår deg. Det skal utrolig mye til før man skiller seg ut – om det i det hele tatt er mulig. I går kveld fikk vi allikevel være vitne til noe «utenom det vanlige». Vi befant oss på Le Souk, og tirsdag kveld er en litt spesiell kveld på denne klubben, og Oda og jeg fikk en ny venn! Han kaller vi bare Mr Lion. Veldig hyggelig gutt, som har designet dette flotte antrekket helt selv!

Kort tid etter dette bildet ble tatt, og vi trodde at dette er en som har klart det umulige – å skille seg ut i New York City – kom vennen hans ned fra andre etasje… tjue cm platformboots, røtt hår, flosshatt og den mest creepy sminken du kan tenke deg, ble dette Mr Vampire – og ikke den siste gutten med creepy sminke vi møtte denne kvelden!

I tillegg til alle «disse» guttene, fikk vi også møte celebriteten Rampage Jackson – som visstnok er en «big fighter» her nede! Dette er da den første kjendisen vi har møtt! (selvom vi ikke hadde peiling på hvem det var – var det gøy, og han hadde to svære bodyguards med seg, så litt stjerne må han da ha vært!)

Videre utover kvelden koste vi oss på NYC’s hotteste nattklubb – 1 Oak! Det er virkelig the place to be! Med dresskoden, «dress to impress», og instruksjon fra Mikél (vår promotør): wear high heals, this is a model place, tenkte vi at det kom til å bli vanskelig å komme inn der, men det var det absolutt ikke, og stedet rocker – og er ikke overrated!

-S

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: