Unknown Territory

I dag har vi følt oss som gullfisker utenfor bollen. Etter tre uker med trafikk, skyskrapere, subway, støy, bymas og liten plass – bestemte vi oss for å dra oss vekk fra Manhattan, for første gang, til New Jersey og Jersey Gardens! Helt annen bebyggelse møtte oss, industri, skog, jordbruk og «frisk luft», føltes nesten rart. Jersey Gardens er et stort outlet. Det er blant annet her alle de kjente merkene som Victorias Secret, Aldo, Abercombie & Fitch, US Polo, Converse og mange andre selger ut lagrene sine av fjorårets kolleksjoner til en billig penge! Jersey Gardens er også et stort kjøpesenter med mange andre butikker, som ikke er outlets. Det er over 200 butikker, og en forholdsvis stor foodcourt i midten. Om man skal gå gjennom hele dette steder, burde man nok sette av flere dager. For oss var det nok å bare ha vært der. En annen opplevelse, og outletsene var morsomme. Spesielt var Victorias Secret Outlet, ganske stort og billig, men også ganske rotete og uoversiktlig syntes vi.

Om du har tenkt deg hit fikk vi høre at den beste måten å komme seg dit på, er tog fra Penn Station, 34th street, for ca $6. Deretter går man av på North Elisabeth, eller Elisabeth og tar buss eller taxi derfra. Vi tok taxi fra Elisabeth for 15 $, men med buss kan man gjøre det enda billigere. Hjem er det veldig greit, utenfor hovedinngangen går det en buss tilbake til Manhattan. Den heter New York 111, og koster også rundt $6. Dette tar ca 45 minutter til en time.

Siden det i dag var første dagen på lenge at det har vært, overskyet en hel dag, passet det veldig fint å bruke hele dagen innendørs. På bussturen hjem kjøpte Oda cakepops fra Starbucks – som visstnok er såå gode, at de bare må prøves!

Det er utrolig mange morsomme, og annerledes butikker på et slikt sted, og Oda og jeg hadde mye moro på den største kjolebutikken vi noen gang har vært inne i! Skal sies, at det var en del jalla og mange kunstige stoffer der, men vi lekte litt Cinderellas for det vi! Etter et par timer på shopping – og ikke minst en lang kveld med høye hæler i går, var vi ikke sene med å punge ut med en dollar til en automatisk masasjestol midt i gangen på dette sentret. Det sto rett og slett åtte masasjestoler på rad, for å gi deg tre minutters nytelse for 1 dollar! Amerikanere har skjønt det!

20120926-222221.jpg

 

20120926-222542.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: