Hunter

Siden høsten begynner å komme snikende også her i New York, har jeg gått til innkjøp av det enhver true new yorker ser ut til å ha – Hunterstøvler. Dersom det regner – eller dersom det er en bitte liten sannsynlighet for at det kanskje kan begynne – kommer støvlene på! Forrige gang regnet truet, hadde annenhver dame i New Yorks gater en versjon av disse støvlene, så vi forsto raskt at her måtte noe gjøres! Dagen etter var lommeboken litt lettere, og vi blir neppe våte på beina neste gang det regner her! Siden vi tross alt skal tilbake til Norge en gang i fjern fremtid, kjøpte vi med fleeceinnlegg og tilsammen ble dette 1152 NOK.

Nå sitter jeg på Starbucks og venter på at vaskemaskina, på vaskeriet ved siden, skal bli ferdig. Etterpå venter badevask på meg, for det er visst min tur. Can’t wait! Skikkelig innedag i dag, etter en utedag i går.

-S

 

Reklamer
2 kommentarer
  1. Det var ikke galt med 1152 med sokkene!! Jeg betalte 1200 for støvlene og 400 for sokkene… Hehe! Syntes støvlene er kjempefine. Regn er liksom ikke SÅ værst likevel med pene støvler 🙂

    • åja, men da sparte vi jo litt på å kjøpe dem her da ihvertfall 🙂 Ja, det har du helt rett i, blir nesten litt glad når det regner nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: