West Village

West Village er en bydel her på Manhattan. Det er en av de finere delene, og er det tredje dyreste stedet å bo. West Village er veldig annerledes enn for eksempel Upper East Side, hvor vi bor. Det er på mange måter mindre, og minner veldig om europeiske byer. Det er trange kryss og tvers gater, mindre bygninger og små, søte kafeer og restauranter overalt. Veldig europeisk utseende, noe som gjør det ekstra eksklusivt for amerikanere. Kjendiser som Leonardo DiCaprio, Giselle Bunchen, Jennifer Aniston og Sarah Jessica Parker har nylig bodd her. Strøket er kjent for sine mange restauranter med egne spesialiteter. Derfor var en food and culture tour en perfekt måte å bli kjent med dette nabolaget på!

Dette var en walking tour, så vi gikk hele turen. Vi var innom 8 steder hvor vi fikk en smakebit av deres spesialitet. Vi smakte blant annet på pizza, ost, risboller, skinke, cookies, olje, trøffel, cannolies og devilegg. I tillegg til en smakebit fikk vi høre litt om stedet, bakgrunnen og historien. Alt i alt, var det i grunnen veldig interessant, og morsomt å bli kjent i område på denne måten!

Bursdagbarnet fikk cupcake!

-S

Reklamer
1 kommentar
  1. mari sa:

    Dette så koselig ut. Blir nesten inspirert til å lage noe godt i heimen bare ved å se på bildene. Neste bloggen du lager blr bli en matblogg det er jeg sikker på!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: