Carrie’s Stairs

Da har vi endelig vært på Carrie Bradshaws trapp! Overraskende nok kjørte vi ikke forbi denne på touren vi var på – og selvfølgelig måtte vi få med oss den. I serien skal denne egentlig ligge bare noen gater bortenfor der vi bor, men i virkeligheten er det filmet langt unna upper east side. Dette var fordi strøket der nede er mye roligere, og dermed lettere 8 å filme i. Trappen er lokalisert på 66 Perry Street i West Village. Den tilhører i dag noen privatpersoner (stakkars folk). Det var derfor ikke lov å gå på trappen, og den var sperret av med en lenke, og en postkasse for donasjoner om man tok bilde. Donasjonene var ikke ment til eierne av huset, men som støtte til en god sak.

–S

Reklamer
3 kommentarer
  1. Unni Skaugrud sa:

    Mange flotte bilder! Jeg er litt utenfor når det gjelder Carrie Bradshaws trapp. Hvem/hva er dette? Gleder meg til du kommer hjem! Bilen min blir ledig en stund..
    Farmor

    • Carrie Bradshaw er hovedpersonen i Sex and the City! Så det er her de filmer at hun bor, så denne trappa har blitt kjent på grunn av det. Gleder meg til å se dere alle igjen! Ledig bil, det høres ikke dumt ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: