Snapshots

Bestemte meg for å sjekke ut enden på østsiden av Manhattan, og tok derfor en joggetur i mørket langs vannet, utenfor East End ave. Det var helt nydelig, og definitivt noe jeg kommer til å savne når jeg drar hjem. Hører om kuldegrader, så kommer også til å savne de 15-20 varme vi har her om dagen..

-S

Reklamer
4 kommentarer
 1. Linn sa:

  Hei!! Følger dere fortsatt jeg vet du….. :)) Dere er jo flinke til å gjøre litt mere enn bare shopping… ;)) Får bare enda mer lyst til å reise!!! Nærmer seg hjemreise med stormskritt for dere nå…. Er vel kanskje blandede følelser når det kommer til det…..!?!!;) Men dere bruker iallefall tiden! Det er bra!!! (Takk for kort, kjempe koselig at dere husket det. Det setter jeg pris på altså!!!) Blir hyggelig med besøk i salongen når dere kommer hjem!!! :)) Nyt siste rest!!!!!!
  🙂

  • Det høres veldig bra ut! Ja, vi prøver å få med oss litt annet også 😉 Vi begynner å glede oss til å komme hjem, men blir rart og trist å dra herfra – så blandende følelser ja. Det skal vi, sees snart!

 2. mari sa:

  Hei. Prøvde å nå deg på skype i går kveld. Glemte du det ? Kan prøve i kveldingen, kanskje? Ja, det er noe annet å jogge i Scheeskroken…. Lite elg der du er nå iallefall.

  • ja, jeg glemte det helt da vi kom hjem fra Met! Jeg kan avtale med Sofie. Kanskje i morgen om dere er hjemme da? Hehe, litt annet enn Scheeskroken ja..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: